Yoginis

Camilla Mossberg

Camilla Mossberg / Yogastudion

Camilla är utbildad Kundaliniyogalärare med många års erfarenhet.

Yoga för mig är att lyfta från det ordinära till det enastående. Tankarna behöver ordning och perfekt ordning finns i tystnaden.

Medvetandet är läkande för ditt inre och sambandet mellan fysisk och psykisk hälsa.

Kundaliniyogans högre syfte är att väcka all medvetenhet & kunskap du har inom dig. Du närmar dig kroppen genom att vara inkännande. Yoga förbättrar cirkulationen, ökar kroppsnärvaron och frigör spänningar. Du får mer livsenergi.

Varmt välkommen till min yoga

Emma Rehnberg

Emma

Emma Rehnberg utexaminerades från Balettakademiens dansutbildning i maj 2015. Under utbildningen på Balettakademien har Emma medverkat som dansare i ett flertal verk och våren 2015 blev hon utvald att medverka i NUDans Edxtended på Göteborgs Operan. Under samma period deltog Emma som dansare i Pop Up-Operans föreställning Medea där hon äver koreegraferade danspartierna.

Emmas dansintresse väcktes när hon som barn började utöva och tävla i cheerleading och har efter det tränat många olika stilar, däribland magdans och capoeira. Emma har även erfarenhet av dansundervisning för barn och ungdomar. Innan Balettakademien gick Emma Danslinjen på Löftadens folkhögskola. En ettårig linje som förbereder för fortsatt professionell danskarriär. Sommaren 2014 spenderade Emma i Wien och São Paulo som en av 35 utvalda till projektet Biblioteca do Corpo-Project for Professional Excellence in Dance med koreografen Ismael Ivo.

September 2015-maj 2016 har Emma gått en Yoga Alliance certifierad yogalärarutbildning på Yogaroom i Kungsbacka med Camilla Bergström som lärare.

Yoga är för alla, vi är alla på vår egen resa, i vår egen kropp.

Jag fann yogan som ett fysiskt komplement till dansen och har under flera års tid fördjupat mig själv inom ämnet. Under tiden har jag insett vilken skillnad yogan gör i livet i allmänhet, den är inte bara fysisk utan gör även stor skillnad mentalt, man växer innifrån.

Målet med mina kurser är att upptäcka yogans fördelar och se hur den kan leda till ett öppet och vackert liv på alla plan.

Välkomna!

Linda Dankert

Internationellt certifierad Kundaliniyoga o meditationsläre. Instruktör i MediYoga. Utbildad i gravid, paryoga o mamma- bebis yoga på Kundalinyogainstitutet i Karlstad och även utbildad gravidyogalärare i Khalsa Way... med Gurmukh Kaur Khalsa. Utbildad Taktilmassör. Leg Sjuksköterska med vidareutbildning inom Intensivvård.
Linda har varit verksam inom intensivvården i Göteborg och utomlands under många år och har även arbetat som naturkosmetisk Hudvårdsterapeut och massör.

På senare år har hon mer och mer intresserat sig för vårt sinne och hur vi på bästa sätt kan lära oss att styra det för att hålla oss friska, glada, välmående och lyckliga. Svaret på detta fann hon i Kundaliniyogan för många år sedan.

Linda undervisar i Kundaliniyoga, Medicinsk Yoga, Gravidyoga , Paryoga för gravida samt Mamma-bebisyoga.

Jag känner mig inspirerad att dela med mig av min kunskap och mina erfarenheter!

Clara Nestor

Clara är en KRI certifierad lärare sedan 1997 och även en Teacher Trainer. Hon har haft förmånen att studera direkt för Yogi Bhajan. Hon har en universitetsexamen i Hälsa och arbetar fulltid med yoga, hälsa, Medicinsk Yoga/Yogaterapi, KBT och stresshantering. Hon ger även privata Yoga- & Meditationslektioner.

Clara brinner för Kvinnoyoga och att utbilda fler lärare i Kundaliniyoga. Efter att ha drivit yogacenter i Göteborg i många år och med yogalärarutbildningar i Göteborg och Köpenhamn frilansar hon nu och samarbetar med Yogahuset och Yogainstitutet.

Clara är rättfram, autentisk, varm och opretentiös.

Karin Persson

Karin Persson Diplomerad Kundaliniyoga-och meditationslärare. Vidareutbildat sig till instruktör och terapeut i Medicinsk Yoga. Arbetar sedan 2008 med Ayurveda, ger behandlingar och hälsokonsultationer. Håller Steg 1-2-3 utbildning i Ayurveda. Karin är också samtalsterapeut i Psykosyntes. Driver sedan 2005 Moveri-Centrum för Terapi och Friskvård, i Göteborg.