Gravidyoga

Gravidyoga är en lugn form av yoga och stor vikt läggs på andning, fokus och uthållihetsträning, som är av stor vikt för en lyckad förlossning

Vår gravidyoga innehåller yoga, meditationer och andningstekniker som förbereder dig för värkarbete, förlossning och att bli mamma. Du förbättrar din hälsa, självstyrka och känsla av välmående. En människa som andas lugnt och djupt är lugnare och känner sig tryggare!

Gravidyogan reducerar stress och verkar lugnande så att du och din baby mår så bra som möjligt. Yogapassen genomförs i ett lugnt tempo med olika ställningar och yogaövningar för flexibilitet och styrka, kombinerat med andningstekniker och koncentration. Meditation ingår i kursen.

Kursen ger dig kunskap om födande, relationer, du och ditt barn och stöttar dig genom detta. Med kunskapen kan du göra medvetna val om vad som passar dig och dina fysiska, känslomässiga, andliga och själsliga behov bäst. Detta ökar dina möjligheter att känna dig närmare ditt barn långt före det är fött!

Vår Gravidyoga är inte en förlossningsskola men det du tränar under kursen hjälper och stöttar dig igenom utmaningar, förändringar och din förlossning. Om du är tränings-van och har behov av kraftfull hård träning där du svettas rekommenderar vi att börja lite senare i graviditeten. Många av våra elever önskar dock att de hade börjat tidigare!

Graviditetsprocessen är en transformerande fas med stora förändringar. Gravidyogaklasserna ger dig möjlighet att vara med andra som går igenom liknande erfarenheter.

Hos oss är du alltid välkommen att ta igen ett missat pass under pågående kurs period!!!