Kundaliniyoga

Mija i Barnet

Vi jobbar mjukt, flödande och i rytm med andningen i ett lugnt och behagligt tempo. Vi går igenom de viktigaste i Kundaliniyoga, gör ett antal yogapass och där vi integrera andningen aktivt i vår yoga. Vi börjar att hitta kontakten med oss själva och en medveten närvaro genom olika mantra meditationer. Denna ger dig redskap att börja din egen praktik hemma. Vilket är en viktig del inom Kundaliniyogan.

Vi stärker kroppen, får kontakt med andningen, tränar koncentration och närvaro via yogapass, meditationer, mantran och andningstekniker. Vi arbetar med att släppa gamla spänningar och mönster som håller oss tillbaka, fördjupar kontakten med oss själva och öppnar upp i ett härligt flöde!

Vi tittar närmare på teman som yogisk livsstil, vårt sinne, mantran och meditation ihop med nya spännande yogapass.

Vi har följande varianter

 

Grundkursen är till för dig som är ny i Kundaliniyogans underbara värld. Här får du lära dig vad Kundaliniyoga är och vi går igenom de grundläggande momenten som är centrala i vår utövning. Under kursen testar vi fyra olika yogapass och meditationer.

I fortsättningskursen fördjupar du dina kunskaper i Kundaliniyoga och lär dig hur du kan påverka din egen energi, hitta en balans och öka medvetenheten om dig själv och ditt liv. Kursen är för dig som känner dig motiverad att möta dina begränsningar och möjligheter!

Den avancerade kursen vänder sig till dig dig som har grunderna i Kundaliniyoga och önskar utmaningar, mer påfrestande yogaövningar med fokus på uthållighet och fysik ansträngning och även mer utmanande meditationer.

Hos oss är du alltid välkommen att ta igen ett missat pass inom pågående kursperiod.