Om Yogastudion

Yogastudion ska vara en oas för harmoni och stillhet, inspiration och utveckling både kroppsligt och mentalt.

En knutpunkt för människor i olika åldrar och med olika bakgrund som vill utvecklas. Hos oss ska du känna dig energipåfylld när du går ut genom dörren. Vi jobbar utifrån vår egen förmåga, ingen jämförs med någon annan, alla har sin givna plats på mattan.

Vi erbjuder kurser i Kundaliniyoga Gravidyoga Yinyoga Medicinsk Yoga. Gong

Vi har dessutom intressanta workshops och temaklasser med olika spännande teman, samt utbildningar.

Vi strävar efter lugn och harmoni. Här möts du av yogamusik på låg volym. Alla våra yogisar jobbar utifrån sin egen förmåga – inga krav bara lust.

Ingenting annat pågår i lokalen när du är här. Det är lätt att slappna av och känna sig välkommen, du kan sjunka ner på mattan en stund innan passet startar och vi som är runt dig pratar med små bokstäver.

Vi tränar barfota i mjuka kläder. Yogamatta, bolster, klossar, remmar och filt finns till dig.

Vi bjuder även på väldoftande Yogi-te och gemenskap för den som önskar stanna kvar en stund efter passet. Då finns det även möjlighet att ställa frågor.

För företag erbjuder jag hel/halvdagar med föreläsning om Kundaliniyoga och utbildar i de grundläggande teknikerna som dina anställda kan ha en fantastisk nytta av. Jag avslutar med ett yogapass med lättare meditation och om ni önskar även Gong. Kontakta oss  på info@yogastudion.com eller telefon 0707958514 så skräddarsyr jag efter era behov! Jill

För dig som är nybörjare!

Om du är osäker på vad som passar dig bäst av Kundaliniyoga, eller Yin yoga så är det en bra idé att börja med att prova genom att komma på mina extrainsatta pass eller introduktionskurs om tre tillfällen! Dessa kurser kommer jag hålla med jämna mellanrum under terminen. Så håll utkik under kurser.

Drop-in gäller endast i mån av plats och bokas i förväg, och det gäller endast på Jills klasser.

Namaste Jill