Yoginis & yogis

Jill Johansson

Jag leder mina klasser med glädje, inget ska lasta bara lusta!
Mitt spirituella namn är Meher Tiaga Kaur.

Jag har ägnat mig åt Kundaliniyoga sedan 2006 och har en bred erfarenhet av yoga att få möjlighet och förmånen att dela yoga med andra är underbart.
Att alla ska få känslan av att uppleva stillheten och den fördjupade kraften med sitt inre.
Att känna styrkan i att bli smidig och stark och lugna sitt sinne är en ledstjärna för mig.
Att bli ett med sin sanna själ på ett djupare plan. Att ha fått möjlighet att dela yogan med mitt arbete som rådgivare på bank har varit en ynnest och det har dessutom gett mig fina verktyg att använda i mitt jobb på banken.
Kom och dela en yogastund med mig!

Jag är utbildad Internationell Kundaliniyogalärare inkl. medicinsk yogainstruktör enligt Yogi Bhajan på Yogainstitutet i Karlstad samt Gongspelare som jag med glädje och intuition använder på mina klasser. Jag är även utbildad 1-årig Yinyogalärare.

Jag undervisar i kundaliniyoga, yinyoga och gravidyoga. Jag är tacksam att få möjlighet att dela yogan med JUST dig!

Namaste Jill/ägare av Yogastudion


Linda Nilsson

Jag är internationellt certifierad Kundalinyoga- och meditationslärare, 2010-2012.

Utbildad till Yinyogalärare på Connective Institute i Kungsbacka 2017 samt en fortsättning och fördjupningshelg med ännu mer Yinyoga i början på 2018.

Har läst utbildning i andning, Cool Lymphatic Breathing Instructor, 2017 för Anders Lönedahl och Linda Öhrn, Coolmind.

Jag är helt fascinerad av hur kroppen fungerar och hur mycket vi kan påverka med hjälp av vår andning. Yoga och andning är ett fantastiskt verktyg som vi kan använda oss av bl.a. för återhämtning i ett till stora delar stressigt samhälle.

Linda Dankert

Internationellt certifierad Kundaliniyoga o meditationsläre. Instruktör i MediYoga. Utbildad i gravid, paryoga o mamma- bebis yoga på Kundalinyogainstitutet i Karlstad och även utbildad gravidyogalärare i Khalsa Way… med Gurmukh Kaur Khalsa. Utbildad Taktilmassör. Leg Sjuksköterska med vidareutbildning inom Intensivvård. Linda har varit verksam inom intensivvården i Göteborg och utomlands under många år och har även arbetat som naturkosmetisk Hudvårdsterapeut och massör. På senare år har hon mer och mer intresserat sig för vårt sinne och hur vi på bästa sätt kan lära oss att styra det för att hålla oss friska, glada, välmående och lyckliga. Svaret på detta fann hon i Kundaliniyogan för många år sedan.

Linda undervisar i Kundaliniyoga, Medicinsk Yoga, Gravidyoga , Paryoga för gravida samt Mamma-bebisyoga. Jag känner mig inspirerad att dela med mig av min kunskap och mina erfarenheter!

🙏

Karin Persson

Karin Persson Diplomerad Kundaliniyoga-och meditationslärare. Vidareutbildat sig till instruktör och terapeut i Medicinsk Yoga.

Arbetar sedan 2008 med Ayurveda, ger behandlingar och hälsokonsultationer. Håller Steg 1-2-3 utbildning i Ayurveda. Karin är också samtalsterapeut i Psykosyntes.

Nina Brorsson

Livet är en utmaning, det har alla ingredienser! Ljus & kärlek, svårigheter, sorg & glädje <3

Varje dag är ny och ger dig möjlighet att växa ytterligare. Kundaliniyogan ger dig nyckeln till ditt sanna jag, en möjlighet till mötet med din autencitet & ditt inre ljus. Kontakten med dig själv sätter tonen i ditt liv. Att vara äkta betyder allt för din fysiska, mentala & andliga hälsa. Kvaliteten i dina relationer beror på hur nära du är dig själv, hur du lever din sanning. Detta är helt väsentligt i mitt liv och jag delar gärna med mig. Var ditt ljus <3

—Certifierad kundaliniyoga- och meditationslärare —Sat Nam Rasayan healer/helande djupmeditation —Legitimerad sjuksköterska