Yoginis & yogis

Camilla Mossberg

Camilla är utbildad Kundaliniyogalärare med många års erfarenhet.

Yoga för mig är att lyfta från det ordinära till det enastående. Tankarna behöver ordning och perfekt ordning finns i tystnaden.

Medvetandet är läkande för ditt inre och sambandet mellan fysisk och psykisk hälsa.

Kundaliniyogans högre syfte är att väcka all medvetenhet & kunskap du har inom dig. Du närmar dig kroppen genom att vara inkännande. Yoga förbättrar cirkulationen, ökar kroppsnärvaron och frigör spänningar. Du får mer livsenergi.

Varmt välkommen till min yoga.

Eva Terrvik

”Yogan ger mig energi, glädje, läkning och frid i kropp och själ.” Eva är internationellt certifierad Kundaliniyogalärare, Medicinsk Yogainstruktör och Yogaterapeut IMY™. Därtill utbildad Personlig Yogainstruktör, Yogamassör, Optimumtränare samt lärare inom Mindfulness & Meditation. Eva har arbetat som yogalärare och yogaterapeut i över 10 år och brinner för att sprida yogans stärkande och läkande effekter på kropp och sinne.

Linda Nilsson

Jag är internationellt certifierad Kundalinyoga- och meditationslärare, 2010-2012.

Utbildad till Yinyogalärare på Connective Institute i Kungsbacka 2017 samt en fortsättning och fördjupningshelg med ännu mer Yinyoga i början på 2018.

Har läst utbildning i andning, Cool Lymphatic Breathing Instructor, 2017 för Anders Lönedahl och Linda Öhrn, Coolmind.

Jag är helt fascinerad av hur kroppen fungerar och hur mycket vi kan påverka med hjälp av vår andning. Yoga och andning är ett fantastiskt verktyg som vi kan använda oss av bl.a. för återhämtning i ett till stora delar stressigt samhälle.

Peter Panstierna

Jag heter Peter Panstierna och utbildar mig till kundaliniyogalärare på Kundaliniyogainstitutet i Stockholm. Jag har under många år på olika sätt sökt efter mitt sanna jag och på den spännande resan började jag 1999 att praktisera hatha yoga. För några år sedan fann jag kundaliniyogan som på ett otroligt effektivt sätt fördjupade min kontakt med mitt inre.

Andra trevliga bonuseffekter som jag har upptäckt att yoga kan bidra med:

  • Min kropp blir starkare och smidigare
  • Min andning fördjupas
  • Mitt sinne blir lugnare
  • Jag blir mindre påverkad av stress
  • Jag har lättare att fokusera och koncentrera mig
  • Jag har lättare att hantera problem, hinder och motgångar

Enkelt uttryckt så kan yoga öka välbefinnandet och göra livet mer harmoniskt samtidigt som jag lär känna mig själv på ett djupare plan :)

Linda Dankert

Internationellt certifierad Kundaliniyoga o meditationsläre. Instruktör i MediYoga. Utbildad i gravid, paryoga o mamma- bebis yoga på Kundalinyogainstitutet i Karlstad och även utbildad gravidyogalärare i Khalsa Way… med Gurmukh Kaur Khalsa. Utbildad Taktilmassör. Leg Sjuksköterska med vidareutbildning inom Intensivvård. Linda har varit verksam inom intensivvården i Göteborg och utomlands under många år och har även arbetat som naturkosmetisk Hudvårdsterapeut och massör. På senare år har hon mer och mer intresserat sig för vårt sinne och hur vi på bästa sätt kan lära oss att styra det för att hålla oss friska, glada, välmående och lyckliga. Svaret på detta fann hon i Kundaliniyogan för många år sedan.

Linda undervisar i Kundaliniyoga, Medicinsk Yoga, Gravidyoga , Paryoga för gravida samt Mamma-bebisyoga. Jag känner mig inspirerad att dela med mig av min kunskap och mina erfarenheter!

Lotta Kilander

Jag har under de senaste 15 åren utvecklat min förmåga att känna, se och höra våra vänner på andra sidan. Jag har gått olika mediala utbildningar bl.a. för Zoe Lightworker. Jag har utvecklat en kontakt med min guide och vill gärna hjälpa dig känna din guide…

Jag kommer i januari starta en Meditationskurs där vi lär känna våra guider och deras energier, kapar energiband till människor och situationer som påverkar oss negativt.
Vi möter även våra healingänglar och besöker tidigare liv… där vi kan läka gamla sår som påverkar oss även i detta liv…
Önskar just dig så välkommen!

🙏

Karin Persson

Karin Persson Diplomerad Kundaliniyoga-och meditationslärare. Vidareutbildat sig till instruktör och terapeut i Medicinsk Yoga. Arbetar sedan 2008 med Ayurveda, ger behandlingar och hälsokonsultationer. Håller Steg 1-2-3 utbildning i Ayurveda. Karin är också samtalsterapeut i Psykosyntes. Driver sedan 2005 Moveri-Centrum för Terapi och Friskvård, i Göteborg.

Nina Brorsson

Livet är en utmaning, det har alla ingredienser! Ljus & kärlek, svårigheter, sorg & glädje <3

Varje dag är ny och ger dig möjlighet att växa ytterligare. Kundaliniyogan ger dig nyckeln till ditt sanna jag, en möjlighet till mötet med din autencitet & ditt inre ljus. Kontakten med dig själv sätter tonen i ditt liv. Att vara äkta betyder allt för din fysiska, mentala & andliga hälsa. Kvaliteten i dina relationer beror på hur nära du är dig själv, hur du lever din sanning. Detta är helt väsentligt i mitt liv och jag delar gärna med mig. Var ditt ljus <3

—Certifierad kundaliniyoga- och meditationslärare —Sat Nam Rasayan healer/helande djupmeditation —Legitimerad sjuksköterska