Utbildning

Unik 2-årig internationell Kundaliniyogalärarutbildning enl. Yogi Bahajan

Viveka Pasquier

Viveka Pasquier är internationellt diplomerad kundaliniyoga-och meditationslärare enligt Yogi Bhajan sedan 1998 och har en mycket bred erfarenhet av att förmedla yogan. Som Lead Teacher Trainer driver hon tillsammans med Maja Tellegård Kundaliniyoga Institutet – utbildningsplatsen för nordens kundaliniyogalärare enligt Yogi Bhajan – som bland annat tillhandahåller den 2-åriga yogalärarutbildningen i Göteborg, Oslo, Stockholm, Umeå och Vasa. Hon undervisar på kundaliniyogalärarutbildningen på Island, är utbildad gravidyogalärare samt i Level 2 Teacher Training.

Viveka undervisar med hängivenhet och glädje till alla som vill bli berörda. Hon arbetar även med yogan terapeutiskt och har en lång och mycket bred erfarenhet av att leda och stödja människor i växande. Genom åren har hon kommit att fördjupa sig i den yogiska healing tekniken Sat Nam Rasayan både som healer och lärare och utbildar inom The International School of Sat Nam Rasayan, både i och utanför Sverige.

Varje vecka håller hon yogaklasser på Stockholm Kundaliniyoga Center, som hon även är grundare till.

Maja Tellegård

Maja Tellegård är sedan 1998 internationellt diplomerad kundaliniyogalärare enligt Yogi Bhajan, och vidareutbildad i level 2 Teacher Training, samt är certifierad gravidyogalärare 2005. Maja är leg arbetsterapeut med 15 års erfarenhet av rehabilitering i många olika former. Hon är utbildad ayurvedisk hälsovägledare och behandlar. Hon även utbildad i healingtekniken Sat Nam Rasayan steg 1 och går nu steg 2.

Maja arbetar med yoga på heltid sedan 2002. Idag driver hon som Lead Teacher Trainer tillsammans med Viveka Pasquier Kundaliniyoga Institutet och håller genom detta 2 åriga utbildningar i Göteborg, Stockholm, Oslo, Umeå och Vasa. Maja förmedlar även yogan i sina öppna klasser på en mängd olika teman och i rehabgrupper. Hon är en passionerad förmedlare av yoga till alla som känner sig lockade och har specialiserat sig på att arbeta med yogan terapeutiskt. Hon har en lång och mycket bred erfarenhet av att leda och stödja människor i sitt växande som människor.

Maja driver också Norrlands Kundaliniyogacenter i Umeå, där hon håller klasser i olika teman.


Vi håller fördjupande kurser både för blivande yoga-lärare, inom healing och inom andra områden.