Kundaliniyogalärarutbildning

Unik 2-årig internationell Kundaliniyogalärarutbildning enl. Yogi Bahajan

Viveka Pasquier

Viveka Pasquier är internationellt diplomerad kundaliniyoga-och meditationslärare enligt Yogi Bhajan sedan 1998 och har en mycket bred erfarenhet av att förmedla yogan. Som Lead Teacher Trainer driver hon tillsammans med Maja Tellegård Kundaliniyoga Institutet – utbildningsplatsen för nordens kundaliniyogalärare enligt Yogi Bhajan – som bland annat tillhandahåller den 2-åriga yogalärarutbildningen i Göteborg, Oslo, Stockholm, Umeå och Vasa. Hon undervisar på kundaliniyogalärarutbildningen på Island, är utbildad gravidyogalärare samt i Level 2 Teacher Training.

Viveka undervisar med hängivenhet och glädje till alla som vill bli berörda. Hon arbetar även med yogan terapeutiskt och har en lång och mycket bred erfarenhet av att leda och stödja människor i växande. Genom åren har hon kommit att fördjupa sig i den yogiska healing tekniken Sat Nam Rasayan både som healer och lärare och utbildar inom The International School of Sat Nam Rasayan, både i och utanför Sverige.

Varje vecka håller hon yogaklasser på Stockholm Kundaliniyoga Center, som hon även är grundare till.

Maja Tellegård

Maja Tellegård är sedan 1998 internationellt diplomerad kundaliniyogalärare enligt Yogi Bhajan, och vidareutbildad i level 2 Teacher Training, samt är certifierad gravidyogalärare 2005. Maja är leg arbetsterapeut med 15 års erfarenhet av rehabilitering i många olika former. Hon är utbildad ayurvedisk hälsovägledare och behandlar. Hon även utbildad i healingtekniken Sat Nam Rasayan steg 1 och går nu steg 2.

Maja arbetar med yoga på heltid sedan 2002. Idag driver hon som Lead Teacher Trainer tillsammans med Viveka Pasquier Kundaliniyoga Institutet och håller genom detta 2 åriga utbildningar i Göteborg, Stockholm, Oslo, Umeå och Vasa. Maja förmedlar även yogan i sina öppna klasser på en mängd olika teman och i rehabgrupper. Hon är en passionerad förmedlare av yoga till alla som känner sig lockade och har specialiserat sig på att arbeta med yogan terapeutiskt. Hon har en lång och mycket bred erfarenhet av att leda och stödja människor i sitt växande som människor.

Maja driver också Norrlands Kundaliniyogacenter i Umeå, där hon håller klasser i olika teman.

2-ÅRIG INTERNATIONELL KUNDALINIYOGALÄRARUTBILDNING


Start 2-5 oktober 2020 i Göteborg På Yogastudion Vegagatan 16

Om du vill fördjupa dig i yogan för din egen skull, få redskapen till att lära ut, lära dig massor om yogan och dess tekniker, eller återupptäcka dig själv och din sanna potential, oavsett vilket så är detta utbildningen för dig.

Kundaliniyoga Institutets utbildning till Kundaliniyogalärare, KRI Level 1 International Teacher Training program in Kundalini Yoga as taught by Yogi Bhajan, löper över fyra terminer. Den följer IKYTA.s (International Kundaliniyoga Teachers Association) riktlinjer och leder andra året till en internationell certifiering. Utbildningen ger dig gedigna kunskaper i kundaliniyoga och skapar möjligheter att arbeta med yogan inom vitt skilda områden. Den ger dig förutsättningar för en personlig utvecklingsprocess och du tillhandahålls regelbunden individuell vägledning samt coachning under utbildningens gång.

Utbildningen i Göteborg hålls på Yogastudion på Vegagatan 16. startar 2-5 oktober 2020 för att avslutas i maj 2022.

Kundaliniyoga Institutet ansvarar för utbildningen och Lead Teacher Trainers är Viveka Pasquier samt Maja Tellegård.

Ansökan och information: www.kundaliniyogainstitutet.se

Kontakt: +46 (0)8-410 143 00 eller info@kundaliniyogainstitutet.se

Vi håller fördjupande kurser både för blivande yoga-lärare, inom healing och inom andra områden.