Workshops

Workshop: Intelligence of Kindness – en djupdykning in i Konsten att vara Snäll

Hjärtans välkommen till startskottet för The Intelligence of Kindness – en djupdykning in i Konsten att vara Snäll. En workshopserie som berör och som besöker flera yogacenter runt om i landet i år.

Denna fredagsafton utlovas ett härligt möte med kundaliniyogans unika tekniker och tänk där Godhetens pelare utforskas och finputsas; Modet, Medvetenheten och Medkänslan. Viveka leder dig in i ett kraftfullt yogapass som boostar din förmåga att möta dig själv bortom begränsningar och föreställningar – och som mejslar fram det vänligaste inom dig. Du får uppleva en noga utvald meditation som, om du vill, får bli startskottet för dina 40 dagar mot en vänligare tillvaro.

Som helt enkelt får bli ditt dagliga snälla omhändertagande av dig själv.

Du är välkommen – dina vänner, din familj och kollegor också. Kom som du är. <3 Viveka

Kostnad: 380 kr… men om ni kommer 2 blir priset 580 kr får båda.

Datum: Fredag 6 sep kl. 17:30-20
Plats: Yogastudion Göteborg, yogastudion.com
Anmälan:
ninabrorsson@hotmail.com

Viveka Pasquier

Hon är internationellt diplomerad kundaliniyoga-och meditationslärare enligt Yogi Bhajan, sedan 1998 och har mycket bred erfarenhet av att förmedla yogan. Hon driver och administrerar den 2-åriga steg 1 yogalärarutbildningen i Göteborg, Stockholm, Oslo, Umeå och Vasa samt steg 2 utbildningen för certifierade Kundaliniyoga lärare. Viveka är registrerad Lead Teacher Trainer hos IKYTA, International Kundaliniyoga Teachers Association, samt utbildar även i healingtekniken Sat Nam Rasayan, genom The International School of Sat Nam Rasayan.

På Stockholm Kundaliniyoga Center förmedlar Viveka yogan i sina öppna klasser och workshops. Hon undervisar med hängivenhet och glädje till alla som vill bli berörda. Sedan slutet av 90-talet arbetar hon med yogan terapeutiskt och har gedigen erfarenhet av att leda och stödja människor i växande. Hon guidar människor med olika behov och förutsättningar till ett möte med sig själva och yogan.

Viveka driver även Kundaliniyoga Institutet -utbildningsplatsen för Sveriges kundaliniyogalärare enligt Yogi Bhajan.


Under våra workshops ses vi ett tillfälle och lär oss om olika kringliggande ämnen. Vi har tillexempel en populär intro-kurs i Ayurveda och Medicinsk yoga som vi kör varje termin.

Kontakta oss för mer information.